2010 m. sausio 22 d., penktadienis

Nike SB Paul Rodriguez kolekcija

Perspektyviausias Nike SB raideris Paul Rodriguez pristato vardinę avalynės ir rūbų liniją. Pats rodo, pats komentuoja. Manau, taip ir turėtų būti, nes kas geriau nei patys riedlentininkai žino, kas labiausiai tinka "gatvių šlifavimui".

Nike True City iPhone Application'as





Kolegos iš NikeLovers sausio 12 d. įraše informavo apie planuojamą pristatyti Nike True City iPhone App'ą. Informacijos tądien buvo pateikta tikrai mažai, tad šiandien turime progą papildyti jų pranešimą ir detaliau panagrinėti šį reikalą.

Pradiniame pranešime spaudai buvo minima, kad naujasis application'as padės "nematomą padaryti matomu" ir šiandien jau aišku kas slepiasi už šių intriguojančių žodžių. Nike True City iPhone - tai savotiškas šešių didžiausių europos miestų gidas, kurio pagalba vartotojai gaus šviežiausios informacijos apie vykstančius kultūrinius renginius bei bus supažindinti su lankytinomis bei galbūt anksčiau nepažintomis vietomis.

Savaime aišku, kad nebuvo pamiršti ir tikrieji Nike mylėtojai. Jie šio app'o pagalba pirmieji sužinos apie naujausius Nike gaminius, organizuojamus renginius ar net gaus nuorodas į sunkiai randamas sneakerių parduotuves. Žadama, kad aktyviausi app'o naudotojai turės galimybę tapti administratoriais, kurti savo turinį ir juo viešai dalintis su kitais naudotojais.

Nike True City Application'ą galima bus parsisiųsti iš  internetinės Apple iTunes parduotuvės.








Humoer FW 2009

Galima sakyti sena (2009 m. ruduo-žiema), bet žiauriai gera Humoer vyriška kolekcija. Teko matuotis paltuką su spalvota apykakle - atrodo tikrai įspūdingai!

Laukiam naujos pavasario kolekcijos.



















Adidas Classic Runner Pack

Nuo vasario 20 d. Adidas gaminiais prekiaujančiuose mažmenos tinkluose turėtų pasirodyti Adidas Classic Runner Pack'as, kurį sudaro TOKYO LOW, ZXZ NLT ir ZX450 batelių modeliai.

Tokyo Low



ZXZ NLT


ZX450




Vision Street Wear 2010

Skateboarding avalynės gamintojas Vision Street Wear šiais metais sugrįžta su nauja, gamintojo klasikinius modelius menančia ir šiuolaikinio riedlentininko bei gatvės kultūros atstovo poreikius atitinkančia 2010 metų kolekcija.











New Balance “Tropical Cocktail” kolekcija

JAV sporto ir laisvalaiko avalynės gamintojas New Balance pritato dalį 2010 m. pavasario kolekcijos pavadinimu "Tropical Coctail". Joje NB C1001 modelis ir du skirtingi jo spalviniai variantai.