2010 m. vasario 10 d., trečiadienis

Nike 6.0 pavasario kolekcija jau Lietuvoje

 
Pagaliau turime naujienų tiesiogiai susijusių su Lietuvos rinka - Nike Active Sport departamento kuruojamos ir  ekstremalaus sporto mėgėjams skirtos avalynės, rūbų ir aksesuarų linijos kodiniu pavadinimu Nike 6.0 pavasario kolekcija jau Lietuvoje!

Vakar lankiausi Vilniaus Akropolio Sportland parduotuvėje ir turėjau progą pasigrožėti kolekcijos ekspozicija, pačiupinėti pačias prekes ir aišku pavartyti lietuviams vieną svarbiausių prekės detalių - etiketę su kaina. Ir? O gi tai tikrai viena geresnių Nike 6.0 kolekcijų ir kainos visai protingos. 

Apsilankykit, įvertinkit ir pirkit pirkit PIRKIT! :)

PRO-KEDS pavasario kolekcija



Štai taip savo naują pavasario kolekciją pristato kadaise krepšiniui skirtą avalynę gaminęs ir per šešiasdešimt gyvavimo metų vienu geidžiamiausiu JAV laisvalaikio batų gamintoju tapęs PRO-Keds.

CROOKS & CASTLES vyriška kolekcija

 
Lygiai prieš savaitę pristačiau seksu kvepiančią išskirtinę CROOKS & CASTLES pavasario kolekciją moterims, kuria gamintojas praplėtė gaminių asortimentą ir savo ceche atidarė skyrių su užrašu "MOTERIMS".

Šiandien grįžtame prie CROOKS & CASTLES šaknų ir turime progą pasižvalgyti po brandžiu hip-hop ritmu alsuojančią stilingą 2010 m. vysišką pavasario kolekciją.


 
 
 
 
 
 
 
 
 CROOKS & CASTLES gaminiais prekiaujama Karmaloop internetinėje parduotuvėje.

Lacoste Red! 2010 m. pavasario-vasaros kolekcija

 
Britų ypatingai mėgiamas ir savo įvairiaspalviais polo marškinėliais išgarsėjęs gamintojas pavadinimu LACOSTE kviečia užmesti akį į visiškai šviežią ir tik antrus metus leidžiamą klubinėtojams skirtą liniją pavadinimu LACOSTE RED!


 
 
 
 

Super akiniai super vaikams

 
Italų akinių gamintojas SUPER SUNGLASSES pristato savo pirmąją vaikiškų akinių kolekciją pavadinimu SUPER KIDS. 

Kalbėdamas apie visiškai naują akinių liniją gamintojas sako, kad akinių kūrimo ir gamybos procese buvo stengtasi išvengti bet kokių kompromisų, kaip ir visų kitų, taip vaikiškų akinių gamybai buvo naudojamas aukščiausios kokybės medžiagos bei kokybės antspaudu tituluojami vokiški CARL ZEISS stiklai.

 
 
 
 
 
 
Viso akinių katalogo ir prekybos taškų ieškokite čia.

Dovana Šv. Valentino dienos proga - nemokamas pristatymas

 
Geros naujienos mėgstantiems pirkti internetu - Šv. Valentino dienos proga ENERGIE ir MISS SIXTY internetinės parduotuvės dovanoja nemokamą standartinį pristatymą!

Pirkit pigiau ir žibėkit ryškiau!