2011 m. vasario 23 d., trečiadienis

Konkursas: laimėk kvietimą į Mondayjazz Live! LONE


Kūrybiškų ir muzikalių galvų susivienijimas Mondayjazz kovo 4 d. VCUP prekybos centro viršutiniame aukšte esančiame Oranžiniame bare organizuoja gyvos elektroninės muzikos vakarėlį pavadinimu Mondayjazz Live! LONE. Iš pavadinimo jau turbūt visi supratot, kad pirmu smuiku tą vakarą grieš britų kilmės beats muzikos atstovas Lone. Šalia jo su gyvais pasirodymais taip pat išvysime lietuvaičius Brokenchord ir Brolis+96Wrld bei Fingalick, o plokšteles ritmingai keis Mondayjazz idėjiniai vadai Justas Fresh ir Tadas Quazar bei Bagpak leidybinės kompanijos šeimininkas Zhill.

Renginys tiek pasirinkta vieta, tiek atlikėjų gausa drąsiai nusipelno paboldinto teksto visų kovo mėnesio renginių kalendoriuje ir Baltos Varnos tiesiog privalo vienam iš jūsų padovanoti kvietimą pro Oranžinio baro vitrininius langus pamatyti naktinio Vilniaus panoramą ir pasiklausyti muzikos, kuri tiesiog traukia rankas iš kišenių ir kelia jas aukštai į viršų.

Ką reikia padaryti norint laimėti? Tiesiog pasidomėti pagrindinio vakaro svečio Lone kūryba ir šio pranešimo komentaruose įvardinti jo trečiojo albumo ketvirtos dainos pavadinimą. Konkursas vyks iki 2011.02.24 d. 17 val., o laimėtojas bus išrinktas burtų keliu. Tik nepamirškit atsakydami nurodyti savo el. pašto adreso!

Pirmyn!

Mondayjazz Live! LONE on Facebook