2010 m. liepos 21 d., trečiadienis

Dienos sprendimas: Būdas susirasti darbą



Darbas. Ne visai Baltų Varnų tema, bet sprendimas, kurį šiandien išvydo Dansu BLOG'o skaitytojai man pasirodė tikrai įdomus. Dar įdomiau pasidarė išsiaiškinus, kad žmogus jį įgyvendinęs yra artimas mūsų bičiulis.

Check this out!

Yra problema - rimtas rinkodaros specialistas ieškosi darbo.
Yra liaudiškas sprendimas - kas rytą maudytis stovinčiuose merdinčių darbo skelbimų portalų vandenyse ir bendrauti su nebyliais žmonėmis, besislepiančiais už laiškus ryjančių elektroninio pašto adresų. Būdas senas, nemokamas ir daugeliui vienintelis. Daugeliui tų, kurie net neįsivaizduoja, kaip investavus bent vieną šimtinę, kelioliką valandų laiko ir bent dalį už kūrybiškumą atsakingų smegenų galima iki maksimumo sutrumpinti kelią iki žmonių, kuriems tavo gyvenimo aprašymo įrašai yra verti mygtuko "Share" paspaudimo.

Mūsų kolega spjovė į tradicijas, į skelbimus, sėdo prie to, ką geriausiai moka ir investavęs Simono Daukanto portreto graviūrą paleido į pasaulį mini puslapį, kuriame tikslinės auditorijos kalba bei taiklių asociacijų ir šiuolaikinių informacijos sklaidos įrankių pagalba papasakojo istoriją apie mistinį Svajonių Trenerį.

Istorija paprasta, bet reikalauja atidumo bei įsiskaitymo, nes tekste panaudoti žodžiai savyje slepia ne vieną svarbią reikšmę. Intrigos taip pat prideda reklaminio skydelio spalvų bei teksto žaismas, verčiantis nevalingai pamąstyti apie praėjusio sezono BC "Žalgirio" trenerių kaitą.

Siūlau ir jums apsilankyti mūsų kolegos mini puslapyje ir patiems įvertinti jo idėjos efektyvumą. Tikiu, o gal net labiau noriu, kad įdėtas darbas duotų vaisių.

http://svajoniutreneris.blogspot.com