2011 m. kovo 28 d., pirmadienis

Ryto arbata: Metronomy - The Look


Kartu su šylančiu oru šviesėja ir mūsų ryto arbata. Šį kartą bundam ir naują savaitę pradedam su kolektyvu Metronomy bei jų vaizdo klipu dainai "The Look".

Skanaus!


Rubriką remia Club-Mate.

Personalizacija


 Manau, sutiksit, kad vis dar smagu ir madinga personalizuoti savo daiktus, o ypač tuos, kuriuos kasdienėje veikloje naudojame dauguma iš mūsų. Vardu, inicialais ar pamėgtu užrašu dažniausiai žymime pinigines, raktines, raktų pakabukus, žiebtuvėlius, skėčius, pirkinių maišelius ar net užrašų knygeles, kurios, nors ir kaip atrodytų keista, bet vis dar randa šiltų rankų prieglobstį šiame gyvybę prarandančiame mygtukų pasaulyje.

Štai JAV kanceliarininkai Field Notes net specialų klasikinių amerikietiškų užrašų knygučių leidimą pristatė. O ypatingas jis tuo, kad kartu su knygele gauni ir paprastą, bet maloniai vaikystės eksperimentus primenančią rankinio spausdinimo sistemą. Pasinaudojęs ja nesunkiai ir gražiai gali užtaginti savo popierinę užrašų saugyklą ir taip ją išskirti arba suasmeninti. Kaip viskas atrodo ir veikia draugiškai pasakoja Brajenas iš Field Notes.

http://fieldnotesbrand.com/drytransfer/