2010 m. gegužės 14 d., penktadienis

Niujorkas

Atviras ir paprastas požiūris į pasaulio megamiestą, kurio pavadinimas nevalingai nutupia ant liežuvio galo vos pagalvojus apie JAV sostinę.

Dienos garsas: Kiki - Starslider

Visiškai ne nauja, bet visiškai gera uplifting kompozicija pavadinimu "Starslider", kurią sutinkame praėjusių metų Kiki albume "Kaiku".

Lets denc!

Dienos vaizdas: Renauld Halle "Sonar"

Ritminga flashinė-muzikinė Renauld Halle animacija  pavadinimu "Sonar".

H&M Ultimate Summer kolekcija


Artėja festivalis Sūpynės 2010 ir kartu su juo nuogybių pilnas ežerų bei paplūdymių sezonas, tad, manau, tikrai pats laikas susikaupti ir pabandyti įsmeigti ranką į tamsiausią rūbų spintos kampą, kuriame visą šaltąjį sezoną tūnojo ir kandis maitino tavo senas, bet atmintyje su etikete "mielas" užstrigęs maudymosi kostiumėlis ar meilės ginklą atsakingais momentais tramdžiusios gelbėtojo glaudės.

Ruošiesi tai daryti? Gal visgi neverta? Gal negaišk laiko, neliūdink savęs ir nesibraižyk rankų kapstydamasis po sumedėjusius bruzgynus? Gal tiesiog imk ir nusipirk naują, tavo pasikeitusį skonį ir per žiemą pabrendusią asmenybę atitinkantį maudymosi apdarą? Nežinai kur ieškoti? Prašau - švedų monstro H&M Ultimate Summer kolekcija. Kokybiška ir kainos protingos.

















Ir dar šiek tiek sekso.

Married To The MOB 2010 m. vasaros kolekcija

Niujorke (JAV) įsikūręs ir išskirtinai merginoms ir moterims dedikuotas prekinis ženklas Married To The MOB pristato naujausią vasaros marškinėlių kolekciją, kuri dailiosios lyties atstovių teismui atiduodama trumpametražio filmo pavadinimu "Runaway Faye" pavidalu.
Pagrindinė ir vienintelė filmo aktorė yra JAV porno žvaigždė Faye Reagan.

Prašom.