2010 m. balandžio 22 d., ketvirtadienis

Nusikaltėlių gaudynės Google Maps žemėlapiuose

 Niujorke įsikūrę vizualiųjų media paslaugų tiekėjai Honest, panaudodami Google Maps žemėlapius susuko gan tikroviškai atrodantį animuotą nusikaltėlių gaudynių video. Dėmesio į ekraną.

Nike Vandal Hi Vintage


Tęsiu Bow Tie Boutique video pradėtą vintage temą ir pristatau Nike Sporstwear padalinio šiam pavasariui paruoštą akis žnaibantį avalynės užtaisą.

Nike Vandal Hi - tai 1985 m. išleistas pirmasis Nike aukštaaulių batelių modelis, kurio visas batviršis gaminamas tik iš sintetinio nailono. Formą Nike Vandal Hi paveldėjo iš legendinių Air Force 1, tačiau nuo pastarųjų akivaizdžiai išsiskyrė lieknumu, žemesne pado platforma ir, aišku, dirželiu kelties zonoje.

Šį pavasarį Nike Sporstwear siūlo atsimerkti plačiau ir meta į rinką sendintus (vintage) fosforinės žalios ir pilkos spalvos Nike Vandal Hi modelius. Rūgštu, bet taip norisi...


Bow Tie Boutique 2010 m. pavasario video katalogas

JAV vintage prekių pardavėjas Bow Tie Boutique gėlėtu ir melancholišku video klipu pristato savo 2010 m. pavasario sezoną. Prekės video kataloge nėra pagrindinis akcentas, bet vaizdas ir The xx - Islands daina fone tikrai užburia.

VAGABOND - nuo maketo iki avėti paruoštų batų

Švedų avalynės gamintojas Vagabond kviečia susipažinti su batelių kurimo ir gamybos procesu - nuo maketo iki avėti paruoštų batų.