2010 m. balandžio 14 d., trečiadienis

Dviračiai





















Dviračių sezonas jau prasidėjo ar dar ne? Turbūt, kad jau, bet tikriausiai dar ne visi suskubo nuimti spynos nuo sandėliuko durų, nes orai gan permainingi ir vakarais vis dar vėsoka.

Vieni jau rakina ir su iš jaudulio drebančiomis rankomis nuiminėja dviračius žiemą saugojusias spynas, o kiti dar tik suka / suks galvą kur ir kokį dviratį įsigyti. Galvosūkis tikrai ne iš lengvųjų, nes dviratis gan techniškas įrenginys ir nepasidomėjus sunku apsispręsti kur, kokių specifikacijų ir už kokią kainą jį pirkti.

Tikriausiai po paskutinio perskaityto sakinio pamanėt, kad Baltos Varnos ims ir padiktuos formulę, pagal kurią be didelio vargo susidėliosit savo svajonių dviratį? Tikrai ne, nes Baltos Varnos nieko nediktuoją, jos tik teisinga linkme nukreipia paieškose paskendusius savo skaitytojus.

Taigi, laikomės savo principų ir pateikiam pagrindinių Lietuvoje veikiančių dviračių importuotojų ir pardavėjų sąrašą su parduodamų dviračių katalogais, nuotraukomis, aprašymais ir kainomis - šiuolaikiška ir labai patogu.

Sėkmės paieškose ir nepatingėkit pasidomėti kokie dviračiai šiuo metu populiariausi ten, kur žmonės važiuoja uždarbiauti arba atostogauti: Baltos Varnos "Pavasaris, miestas ir dviračiai"

Geras Dviratis - http://www.gerasdviratis.lt/lt/dviraciai/
Dviratis Plius - http://dviratisplius.lt/
Dviratis Tau - http://www.dviratistau.lt/
Instinktas - http://www.instinktas.lt/
Positus - http://www.positus.lt/lt/dviraciai/kelly-s-bicycles
Vasarė - http://www.vasare.lt/dviraciai/
Pigu.lt - http://pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizmas/dviraciai_ir_kita/dviraciai?gclid=CPLJmKafhqECFQIslAodEXmDvw
100% Sports - http://www.100sports.lt/lt.php/produktai/dviraciai/
B-A.lt - http://www.b-a.lt/index.php?id=2160&tp=2&rod=72&rusiuoti=p1&link=Dviraciai
Top Dviratis - http://www.topdviratis.lt/category/prekes/dviraciai/miesto-dviraciai/
Du Ratai - http://www.2ratai.lt/lt/index;catalog;,category.1
108.lt - http://www.108.lt/dviraciai/

Apolis Activism 2010 m. pavasario-vasaros kolekcija



















Brolių Raan, Shea ir Staan Parton įkūrtas ir JAV reziduojantis nepriklausomas šiuolaikinės mados ženklas Apolis Activism pristato savo 2010 m. pavasario-vasaros kolekciją, kuria autoriai bando nutiesti unikalų tiltą tarp komercijos ir pažangaus vystymosi.

Apolis Activism gaminiais prekiaujama jų pačių internetinėje parduotuvėje.

















































































Adidas Originals Hide and Seek Stan Smith 80's TF




















Adidas Originals šiais metais kartu su Jeremy Scott ir be jo pasiryžo galutinai sunaikinti visus tradicinio dizaino rėmus ir to siekdami visą pavasarį šeria rinką keisčiausiomis savo dizainerių fantazijomis. Kai kurios iš jų visai gardžios, tad viena tokių siūlau užbaigti savo vėlyvus pietus.

Adidas Originals Hide and Seek Stan Smith 80's TF - tai multifunkciniai bateliai, nedidelių pastangų pagalba iš juodų aukštaaulių virstantys į elektrinės spalvos žemaaulius.















































































Protinga PUMA batų dėžė

PUMA katu su Yves Behar sukūrė unikalią aplinką tausojančią avalynės pakavimo sistemą, kurios paslaptis yra šiuolaikiškas batų dėžės modelis, užtikrinantis mažesnį užterštumą bei energetinių išteklių panaudojimą.

Riviera 2010 m. vasaros sezono avalynės kolekcija




















JAV avalynės gamintojas vardu Riviera Shoes pristato 2010 m. vasarai skirtą ir savo dizainu, forma bei medžiagomis sezoną puikiai atitinkančią avalynės kolekciją. Pristatomi bateliai forma bei perforuotu batviršiu primena Native Shoes gaminamus įsispiriamus batus, tačiau Riviera skirtingai nei Native vietoje sintetinių medžiagų naudojo organinės kilmės drobę ir odinius vidpadžius.

Batelius šiuo metu galima įsigyti Opening Ceremony internetinėje parduotuvėje.