2010 m. balandžio 26 d., pirmadienis

Baltos Varnos stebi jus

Nike Blazer Vintage


Vintažas, kolaboraišionas, 80's, 90's ir visa tai kartu tampa dažniausiais žodžiais nusiridenančiais šių dienų jaunimo lūpomis. Na ir gerai, nes žvilgsniai atgal leidžia suvokti praeities galią ir įvertinti tais laikais sukurtus dalykus, o įvairios partnerystės jungia protus ir gimdo į priekį žengiančius hibridus.

Praėjusią savaitę akis pavarvinom skaitydami apie šį pavasarį pristatytus Nike Vandal Hi Vintage batelius, o šiandien siūlau užmesti akį ir rankas ant dar vieno Nike ikona tapusio ir šiais metais sendintu pavidalu (vintage) pasirodančio Nike Blazer batelių modelio.

Nike Blazer - tai 1973 m. gimę krepšinio bateliai, kuriuos tais laikais sėkmingai avėjo ir reprezentavo krepšinio legenda Georde Gervin (Iceman). Batelių išskirtinė detalė yra ypatingai didelis Nike ženklas, dizainerių panaudotas siekiant kuo geresnio matomumo. Dažniausiai Nike Blazer batelių batviršiai yra gaminami iš odos, verstos odos arba drobės.

Šį pavasarį Nike Sportswear dar kartą atiduoda pagarbą krepšiniui, Blazeriams ir į vintage prekių ištroškusią rinką meta pilkos ir juodos verstos odos Nike Blazer Vintage modelius.



Dienos vaizdas: Ricardo de Montreuil "The Raven"

Nuostabus trumpametražis Ricardo de Montreuil filmas "The Raven" pasakojantis apie personažą vardu  Chris Black, kurį, dėl jo visagriaunančių galių, bando sulaikyti futuristinio Los Andželo tvarkos sergėtojai. Filmo biudžetas tik 5000 JAV dolerių! Neįtikėtina.