2011 m. kovo 29 d., antradienis

Love In Slow Motion gimtadienis


Prieš du metus Vilniaus Šiuolaikinio Meno Centro kavinėje užgimęs ir iki šiol aktyviai Lietuvos ir užsienio publiką subtiliais nu disco ritmais maitinantis projektas „Love In Slow Motion“ švenčia savo antrąjį gimtadienį, kurio svečių sąrašo viršuje puikuojasi atlikėjai iš Rusijos D-Pusle.


Du pastarieji metai – tai laikotarpis, kai disco prieskoniais pagardinta elektroninė muzika Lietuvoje išgyveno savo renesanso laikus. Ir įvyko tai didžiąja dalimi dėka tų žmonių, kurie prieš du metus savo aktyvią muzikinę veiklą nusprendė įprasminti lėtiems ir subtiliems ritmams dedikuotu muzikiniu projektu.

„Love In Slow Motion“ gimė ir vystėsi atsidavusių disco vėliavnešių Martin Virgin bei St. Stereo idėjų kupinose galvose. Pirmosios jų bendro kūdikio, kurio krikšto tėvu tapo vinilų kolekcionierius Synthsoulsiser, ištransliuotos muzikinės natos nuskambėjo Vilniuje ir jas anuomet sugėrė legendiniai tarybiniais stalviršiais dengti Vilniaus Šiuolaikinio Meno Centro stalai. Vakarėlių ciklas neformalioje sostinės meno mekoje, kassavaitinė švietėjiška radijo laida radijo stoties ZIP FM eteryje, daugybė įsimintinų renginių su kviestiniais Lietuvos bei užsienio svečiais ir didelis noras dalintis muzika tapo pagrindiniu akstinu tam, kas kovo 31 d. neišvengiamai  startuos Kauno bare „Suflerio būdelė“ ir su trimis VALIO balandžio 1-ąją baigsis Vilniuje, bare „Gorky“.

Gimtadienio kaltininkus šventinėje kelionėje lydės garsūs svajingų ritmų architektai iš Rusijos D-Pulse. Kartu su jais įžanginiame Kauno vakarėlyje gros eklektiškumu ir nepriekaištinga selekcija savo vardą užsitarnavęs Antanas Gustaitis.

Atidavę pagarbą Kauno publikai lėtos meilės puoselėtojai  balandžio 1 d. kelsis į sostinės barą „Gorky“, kuriame abiejų renginių emocinis užtaisas turėtų pasiekti kulminaciją ir išsiveržti į dangų delnuose iškeltomis širdimis. Širdžių ritmo stabilumą renginyje žada aktyviai palaikys „Love In Slow Motion“ draugai susivienijimas „Downtown Party Network“. Šalia jų tikrai išvysime ir prie „Love In Slow Motion“ veiklos prisidėjusį bei šiais metais portalo Djscene.lt organizuotuose geriausių rinkimuose „Metų vilties“ titulą pelniusį vilnietį Synthsoulsizer, Despotin Beat Club šeimininką Vaiper ir Doomoostudio atstovą Johnny Cosmos.

Jau pradėk pakuoti širdį ir nusiteik gerai paošti. Daugiau informacijos, kaip visada, Facebook'e.

Ryto arbata: tUnE-yArDs - Bizness


Nauja diena jau prisėdo ant palangės, tad pats laikas kaisti ritmą diktuojančią ryto arbatą. O ji šįryt gan keistai išvedžiotu pavadinimu ir skonyje, bent jau aš, juntu lengvą Afrikos cukranendrių cukraus saldumą.

Ragausit?



Rubriką remia Club-Mate.