2010 m. vasario 2 d., antradienis

Tommy Hilfiger ir Keith Haring kolekcija

 
Bendra Tommy Hilfiger ir aštuoniasdešimtaisiais garsėjusio menininko Keith Haring avalynės kolekcija.
Šiais išskirtiniais batelių modeliais prekiaujama Colette internetinėje parduotuvėje.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 


Pavasariniai Nike Air Force 1 modeliai



Vakar, vasario 1 d,. Nike Sportswear departamentas informavo apie artimiausiomis dienomis JAV, o vėliau ir Europos parduotuvių lentynose pasirodysiančius tris naujus klasikinio, krepšininkų ypač pamėgto ir Nike fanų laisvalaikiui pritaikyto NIKE AIR FORCE 1 modelius.

AF1 HIGH SUPREME TZ

Modelis dedikuotas krepšinio sporto didybei ir NBA visų žvaigždžių varžyboms, kurių metu susitinka mėlynoji rytų ir raudonoji vakarų komandos.

 
 
AIR FORCE 1 HIGH QS

Šio modelio kūrimui įkvėpimo buvo semiamasi iš outdoor ir darbui skirtos avalynės. 


 
WOMEN'S AIR FORCE 1 STUD PREMIUM LE QS (velniškai ilgas pavadinimas :))

Nemažai laiko praėjo po paskutinių žinių apie pristatomą išskirtinį moteriškų NIKE AIR FORCE 1 modelį. Susizgribo Nike ir štai, šį vasarį, turim ypatingo išdirbimo juodos odos batviršiu ir subtiliomis detalėmis pagražintą batelį.


Skunkfunk pavasario-vasaros kolekcija

Jau keturioliktus metus skaičiuojantis, egzotišką vardą nešiojantis ir kultūrų sankirtoje - Baskų Respublikoje įsikūręs prekinis ženklas Skunkfunk pristato mažytį intro į jaunatvišką ir gaivią 2010 m. pavasario-vasaros kolekciją.


Oliver Peoples 2010 m. pavasario akinių kolekcija

Lietuvoje šalta ir sniego iki palangių, o Kipre - lyg pavasaris būtų atėjęs: šilta, dangus giedras ir saulė šypsosi pro langą nuo pat ankstyvo ryto.

Skirtumas didžiulis, bet neverta dėl to nusiminti, nes ateis pavasaris ir į Lietuvą. Ateis ir vasara po jo. Reikės akinių nuo saulės. Tikrai reikės.

Pristatau JAV įsikūrusio gamintojo pavadinimu Oliver Peoples 2010 m. pavasario akinių kolekciją.

ATMAN

ANISETTE


REES

CARESSA

ILANA
ISOBEL

JOSSELYN

LUCELE

NICOLA

PATTEN

PRYCE

SACHA



Vyriškas Cheap Monday pavasaris

Švedų gamintojas, užgimęs mažoje, tik savaitgaliais veikiančioje prabangių second hand rūbų parduotuvėlėje Stokholme ir nuo 2005 m. iš Weekend persivadinęs į Cheap Monday pristato savo 2010 m. pavasario kolekciją vyrams.