2011 m. balandžio 25 d., pirmadienis

Ryto arbata: Tesla Boy March mixtape


Va. Šventės pagaliau atšvęstos, namai ir draugai aplankyti, savaitė prasideda antradieniu. Ir tai akivaizdžiai geras ženklas, nes pradėjęs antradienį gali drąsiai tikėtis lengvesnės ir viena diena trumpesnės savaitės. Prie viso to dar pripliusuokime nuostabų orą ir gausime pozityvios nuotaikos dozę, kuri, manau, į įprastą vienos dainos ryto arbatos puodelį nebetilps. Tad šįryt išgerkime jos daugiau, gerkime visą dieną ar net savaitę. Gerkime klausydamiesi nuostabaus ir pakankamai šviežio "Tesla Boy" vokalisto mikso.

Skanaus!



Rubriką globoja Club-Mate.

Ray-Ban pasitinka pavasarį aplenkusią vasarą


Dar visai neseniai su vienu Lietuvoje internshipą susiradusiu belgu diskutavome apie tai, kad štai mes lietuviai turime galimybę džiaugtis puikiu kiekvieno sezono išsipildymu. Jei neklystu, tai įvyko prieš dvi savaites ir tądien apsirengę pusšiltėmis striukėmis mes ramiai džiaugiamės pavasariu.

Dvi savaitės sėkmingai praėjo, šiandien yra balandžio 25 d., Šv. Velykos ir vis dar kalendorinis pavasaris. O lauke kas?! Man tai vasara nors tu ką. Vasara, nes vakar pirmą kartą šiemet lauke vietoj striukės dėvėjau marškinėlius, vasara, nes primerktomis akimis žvalgydamasis po Vilniaus Vokiečių gatvę skausmingai prisiminiau savo paskutinius turėtus ir negrabiai sulaužytus akinius.

Geri akiniai buvo, bet, deja, žuvo ir jei jau vasara atėjo, tai pats laikas pasižvalgyt naujų. O žvalgymąsį pradėjau nuo man vis dar nepabodusių Ray-Ban rėmelių, kuriuos gamintojas šiemet pristatinėja itin aktyviai. Pristatymo kampanija vadinasi "Never Hide". Vardas senas, bet sprendimai nauji ir įdomūs. Štai vienas labiau patikusių ir tikrai patraukliai nekomerciškų kampanijos trumpametražių.

Žinojau, ką žiūriu, bet tik ties pabaiga suvokiau, į ką iš tiesų reikėjo žiūrėti.

www.ray-ban.com 
www.youtube.com/raybanfilms