2010 m. gruodžio 20 d., pirmadienis

Nikita 2010 / 2011 m. rudens-žiemos kolekcija


Su ką tik pramerktomis akimis baigėsi žvėriškai aktyvus ir spalvingas savaitgalis, kurio paskutiniai štrichai vakar liko ant pagrindinio Lietuvos Žiemos Sporto Centro kalno. Smagiai ir daug buvo priraižyta, širdį džiugino žmonių gausa, o akis - ryškios jų aprangų spalvos.

Spalvos tapo aiškiu mano šio savaitgalio įkvėpimu, o snieglenčių sporto dienos minėjimui skirtas renginys priminė apie gamintojus, kurių dėka šį sporto šaka tampa dar patrauklesnė. Žvalgiausi vakar stovėdamas eilėje prie keltuvo ir griežtai nusprendžiau, kad nėra nieko gražiau už snieglentę pasikinkiusią merginą, kurios pečius ir kojas saugo islandų gamintojo vardu NIKITA gaminiai.

NIKITA ženklas į mano akiratį pateko prieš keletą metų, o kilęs jis iš snieguotos Islandijos sostinės Reikjaviko, kuriame NIKITA dizaineriai jau dešimt metų pluša siekdami patenkinti išskirtinius aktyvų gyvenimo būdą propaguojančios merginos ar moters poreikius. Streetwear ir Outerwear yra pagrindinės ir didžiausią asortimentą turinčios gamintojo prekių grupės, todėl pranešimo temos bei besitęsiančio įkvėpimo vedamas šiandien jūsų akių dėmesiui siūlau NIKITA 2010 / 2011 m. rudens-žiemos outerwear kolekciją, kurios nemažą dalį galite gyvai įvertinti Vilniuje įsikūrusioje X-Club Shop parduotuvėje.

NIKITA CHICHITA!