2010 m. vasario 17 d., trečiadienis

Converse Sweatshirt Chuck Taylor All-Star Hi

 
Kas gali būti kiečiau už legendomis apipintą legendą? O gi nuo 1921 m. gyvuojantys ir velniai žino kokį skaičių skirtingų apsiaustų turintys Converse Chuck Taylor bateliai! 

Pavasaris ateina ir legenda sugrįžta. Sugrįžta vilkėdama visiems gerai pažįstamus, paprastus, pilkus medvilninius marškinėlius. 


 
 
 
 

POINTER 2010 m. pavasario-vasaros kolekcija

 
Britų laisvalaikio avalynės gamintojas POINTER, kurio kūrybinį branduolį sudaro menininkai bei artistai, įkvėpimo besisemiantys iš  paprastų, juos supančioje aplinkoje sąveikaujančių detalių, pristato savo 2010 m. pavasario-vasaros vyriškos ir moteriškos avalynės kolekcijas.

VYRIŠKA KOLEKCIJA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 MOTERIŠKA KOLEKCIJA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adidas Nizza Tassels (Jeremy Scott)

 
Beveik prieš mėnesį pristačiau didelio "Baltų Varnų" skaitytojų dėmesio, išreikšto radikaliai skirtingais vertinimais, susilaukusį bendrą Adidas ir dizainerio Jeremy Scott gaminį pavadinimu ADIDAS JS RAINDOW WINGS

Dizainerio ir Adidas draugystė tęsiasi ir šiadien turim dar vieną vaisių, sunokusį ant šimtamečio Adidas medžio išsiskleidusios Jeremy Scott šakos.

ADIDAS NIZZA TASSELS (JEREMY SCOTT)


 
 
 
 
 
 
 

HUMOER 2010 m. pavasario kolekcija

 
Savaitgalis buvo ilgas ir sotus, bet pilvas gurgia lyg savaitę maisto nebūtų gavęs. Keista.

Pietų pertrauka. Vėl su kolegomis trauksim į kolegijos valgyklėlę ir  be jokios sąžinės graužaties lenkiškų veido bruožų virėjai ištarsim: "mėsos ir bulvių košės". Kasdienybė.

Vieniems mėsa ir bulvės, o kitiems - gaivus spalvų kokteilis, kurį šiandien mums suplakė mano itin pamėgtas danų gamintojas HUMOER.

 
 
 
 
 
 
Nauja HUMOER pavasario kolekcija prekiauja Coutie internetinė parduotuvė. Jaksht!