2010 m. gegužės 5 d., trečiadienis

Onitsuka Tiger 66 Mesh Pack'as


Japonų laisvalaikio avalynės gamintojas Onitsuka Tiger 2010 m. pavasario-vasaros sezonui pristato tris modernizuotus klasikinio Onitsuka Tiger 66 modelio variantus, kurie nuo odinio pirmtako skirsis sintetiniu tinklinės medžiagos paviršiumi ir ryškiomis sezoną atitinkančiomis spalvomis.

Bateliais prekiaujama SIZE? internetinėje parduotuvėje.





Nike 6.0 moterų kolekcija


Turiu įdomių naujienų iš Nike Action Sport departamento, kurio kuriama linija pažymėta kodiniu Nike 6.0 ženklu.

Nike 6.0, kaip kategorija, buvo įkurta 2005 m. ir nuo pat įkūrimo dienos ją kuruojantys dizaineriai bei technologai rūpinosi tik vyriškosios lyties BMX raiderių, banglentininkų ir snieglentininkų gerbūviu, o visos šalia jų buvusios moterys ir merginos tegalėjo iš šono grožėtis Nike 6.0 kuriamais gaminiais.

Praėjo  beveik vienuolika metų, merginos užaugo, tvirtai įsitaisė ant pamėgto ekstremalaus sporto inventoriaus ir pagaliau sulaukė joms skirtos Nike 6.0 linijos. 

Pirmoji Nike 6.0 moterų kolekcija, kuri buvo kuriama konsultuojantis su perspektyviomis dailiosios lyties sportininkėmis, parduotuvėse turėtų pasirodyti jau šių metų liepos mėnesį ir iš gamintojo pateiktos informacijos ir pirminių vizualų tampa aišku, kad tai bus elegantiška, bet neįpaeigojanti laisvalaikio kolekcija, skirta dėvėti už treniruočių aikštelių ribų.

Lauksim progos pačiupinėti gyvai!




Dienos vaizdas: Television is a drug

Komentarų, manau, nereikia.

Geras kinas: Pope Joan (2009)

Istorinė drama apie krikščionybę bei moters vaidmenį senovės Romos imperijoje. Baltų Varnų vertinimas - stiprus aštuonetas.

Daugiau apie filmą Imdb aprašyme.