2010 m. kovo 12 d., penktadienis

Blitz pristatymas: Original Penguin





















Sėdėjau ir išstenėjau, kad Baltos Varnos turėtų būti labiau informatyvesnės, turėtų vykdyti švietėjišką misiją, pažindinti skaitytojus su skerdyklų naujienomis ir naujai išvestomis mėsų rūšimis!

Su ta intencija inicijuoju naują, o tiksliau pirmą ir vienintelę Baltų Varnų rubriką, kurią pavadinau "Blitz pristatymas". Rubrikos tikslas yra trumpai pristatyti Lietuvos rinkai mažiau žinomus, bet skaitytojų dėmesio vertus gamintojus.

Daug negalvojau, su niekuo nesitariau, o tiesiog ėmiau ir nusprendžiau - pirmasis rubrikos svečias bus JAV laisvalaikio rūbų, avalynės ir aksesuarų gamintojas Original Penguin!

Pradžių pradžia: 1955 m.
Atgimimas: 2003 m
Gaminiai: nuo paltų iki laikrodžių
Išskirtinumas: praėjusio amžiaus vidurio JAV klasika pritaikyta šiandienos lasivalaikiui
Populiarumo mąstai: JAV, vakarų Europa ir ypač UK
Internetinė svetainė: www.originalpenguin.com

Amy Winehouse ir Fred Perry draugystė

























Britų dainininkę Amy Winehouse pasaulis žino kaip užkimusio balso atlikėją, susivėlusių plaukų savininkę ir aktyvią skandalistę, bet, tikiu, kad retas kuris yra susipažinęs su jos, kaip dizainerės sugebėjimais.

2007 m. Karlas Lagerfeldas įžvelgė joje mūzą ir pavadino dainininkę kuruoto Chanel pristatymo įkvėpimo šaltiniu, o šiais metais britų laisvalaikio rūbų, avalynės bei aksesuarų gamintojas Fred Perry net gi ryžosi leisti atlikėjai sukurti vardinę kolekciją, kurį prekyboje turėtų pasirodyti šių metų spalį.

Štai keletas būsimos kolekcijos eskizų: