2010 m. gegužės 19 d., trečiadienis

Denis Kuchta darbai jau Daiktų Viešbučio parduotuvėje

Ilgai slapta stebėtas ir garbintas vilnietis grafikos dizaineris Denis Kuchta slapyvardžiu Nemo, pagaliau lenda į viešumą ir leidžia gerbėjams prisiliesti prie savo darbų. Ką čia prisiliesti, jis netgi siūlo įsigyti gaminių, kuriuos puošia jo vaizduotės ir rankų draugijos kurti vizualai.

Daugumą šių gaminių jau galite įsigyti Vilniuje šalia Šiuolaikinio meno centro įsikūrusioje Daiktų Viešbučio (buvusi ŠMC parduotuvė), o kurių dar nerasite, tai pasiteiravę tikrai sužinosite kada jie pasirodys prekyboje.






Adidas Greeley Mid


Pirmieji vidutinio aulo aukščio Adidas Greeley Mid pasirodė šių metų pavasarį ir rinkai jie buvo pristatyti kaip paprasti, išskirtinumo neieškantiems, bet subtilias detales mėgstantiems klientams skirti laisvalaikio bateliai.

Vasarai Adidas siūlo dar du šio modelio variantus savo spalvomis ir medžiagomis puikiai tinkančius avėti šiltuoju metų sezonu.





Foot Locker "Spank"

Naujausia JAV prekybininko Foot Locker reklama pavadinimu "Spank".

Moteriški Nike Dunk Hi Skinny


Panašu, kad Nike Sportswear padalinys nujaučia, kaip visi, o ypač moterys ir merginos laukia vasaros ir su ja atkeliaujančio spalvų festivalio.

Pluša rūpestingieji Nike dizaineriai ir po puikaus vasaros debiuto šiandien vėl stebina mus iš prisirpusio miško kilimo ištraukdami dar du puikius iš margaspalvių medžiaginių lopinių sulipdytus moteriškus Nike Dunk Hi Skinny batelių modelius.