2010 m. vasario 3 d., trečiadienis

Pierre Hardy 2010 m. pavasario-vasaros kolekcija

 

Prancūzo, avalynės bei aksesuarų dizainerio Pierre Hardy vyriškos laisvalaikio avalynės kolekcija skirta 2010 m. pavasario-vasaros sezonui. Dominuojančias sezono spalvos - balta, mėlyna ir juoda, batviršiams dizaineris naudoja blizgios ir verstos odos pluoštus, visi nauji modeliai  yra pastaraisiais metais ypač populiariu aukštu aulu.


 
 
 
 
 
 
 

Oakley Frogskins akinių serija


Ar daug gamintojų gali pasigirti tuo, kad jų gaminius bei technologijas naudoja ne tik paprasti mirtingieji, bet ir kosmines programas vykdanti NASA ar net JAV karinė pramonė? Tikrai ne. Bet jų yra ir vienas tokių - sportui, laisvalaikiui ir minėtoms valstybės valdomoms organizacijoms akinius bei optinius įrenginius kuriantis ir gaminantis prekinis ženklas vardu OAKLEY.

Sportą, neatrastas galaktikas ir karą palikim kitam kartui, o šiandien pasižvalgykim po išskirtinę Oakley gaminamų šiuolaikinių retro stiliaus akinių kolekciją pavadinimu Frogskins.

 
 
 
 
 
 
Titulinis ir modelis žaliu rėmu iš ties puikūs!

Skunkfunk pavasario-vasaros kolekcija (papildymas)

Vakar dienos įraše trumpai peržvelgėm Skunkfunk pavasario-vasaros kolekciją, o šiandien jau turim keletą modelių, su kuriais gamintojas siūlo susipažinti artimiau.

 
 
 

Nixon vyriški laikrodžiai

 
"Mes darom šiek tiek geresnį šūdą" - taip apie save kalba laikrodžių ir įvairių aksesuarų gamyboje  besispecializuojanti Nixon dizainerių komanda.

Jau aštuntus metus gyvuojantis ir kasmet vis didesnio dėmesio susilaukiantis prekinis ženklas, priešingai nei dauguma kitų gamintojų, nekelia sau tikslo diktuoti madą. Jiems svarbiausia, kad pirkėjas, pirkdamas laikrodį, piniginę ar kokį kitą daiktą, gautų tai, ko yra nusipelnęs.

Keletas įdomesnių Nixon vyriškų laikrodžių modelių:

THE SENTRY

 
THE PRIVATE

 
THE MURF

 



THE NEWTON
 
THE NEWTON DIGITAL

 
 

Crooks & Castels 2010 m. pavasario kolekcija moterims

 
Ilgus metus Crooks & Castels vardu pasivadinęs prekinis ženklas kūrė vyriškus drabužius, kurie formavo Holivudo gatvės madą. Šį pavasarį gamintojas nusprendė išlipti iš apsmukusių vyriškų džinsų ir peršokti į karčiausias moters kūno vietas išryškinančius legingsus.

Manau, pakankamai ryšku?