2010 m. vasario 12 d., penktadienis

Onitsuka Tiger The Carrack

 
Japonų laisvalaikio avalynės gamintojas Onitsuka Tiger pristato 2010 m. naujieną - batelius pavadinimu THE CARRACK.

The Carrack - tai išskirtinis ir labai elegantiškas Onitsuka Tiger žemaaulių batelių modelis, išsiskiriantis ne tik forma, bet ir subtiliomis, batelių unikalumą kuriančiomis detalėmis.


Šv. Valentino diena pagal Adidas

 

Vakar SUPRA, šiandien ryte OAKLEY, o įdienojus turim ir ADIDAS gaminių, skirtų paminėti vasario 14-ąją - pasaulinę įsimylėjėlių dieną.

Adidas Šv. Valentino dieną siūlo švęsti pasipuošus širdutėmis išmargintais NIZZA MID ir ryškiai raudonais NIZZA LOW batelių modeliais.

NIZZA MID


NIZZA LOW


Nike N98 Track Jacket
























Prieš porą mėnesiu kolegos iš NikeLovers trumpai pristatė būsimą Nike Sportswear pavasario kolekciją ir paminėjo vieną iš svarbesnių Nike ikonų bei bene pagrindinį naujos kolekcijos akcentą - Nike N98 Track Jacket bliuzoną.

Šiandien siūlau ne tik pasiskaityti ar pasižvalgyti, o tiesiog įkišti rankas į minėtojo bliuzono kišenes ir pabandyti užčiuopti ilgamečio sporto paveldo bei šiuolaikinių technologijų kombinaciją, kurią savo gaminiais mums bando perduoti Nike Sportswear departamentas.

Išsamų Nike N98 Track Jacket katalogą galite parsisiųsti čia.

Proginiai Oakley Frogskin akiniai

Vakar viešai pasižadėjau daugiau dėmesio skirti įvairioms šventėms ir jų proga išleidžiamiems gaminiams. Tęsiu savo pažadą ir pristatau dar vieną Šv. Valentino dienai skirtą prekę - OAKLEY VALENTINE'S DAY FROGSKIN akinius.

P.S. šių akinių bus pagaminta tik 30 vnt.

 
Pasižvalgyti po visą OAKLEY FROGSKINS akinių serijos kolekciją galite čia.

Sonia Rykiel pour H&M

 
Praėjusių metų žiemą užsimezgė dizainerės Sonia Rykiel ir švedų giganto H&M draugystė, kurią vainikavo specialiai H&M sukurta vardinė dizainerės apatinių rūbų kolekcija. 

Ne itin daug laiko praėjo nuo draugystės pradžios, bet panašu, kad abi šalys pažintimi liko patenkintos ir tarpusavio ryšį nusprendė sustiprinti dar viena, šį pavasarį pristatoma Sonia Rykiel pour H&M kolekcija.


 
 
 
 
 
 
 
 

Trūksta tik riedučių ir disko muzikos...

ENERGIE pavasario-vasaros kolekcija

 
Geros naujienos vyrukams ir bochuriukams - italų vyriškų laisvalaikio rūbų, avalynės bei aksesuarų gamintojo ENERGIE 2010 m. pavasario-vasaros kolekcija jau Lietuvoje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ENERGIE pavasario-vasaros kolekcijos prekių ieškokite parduotuvėse "Aprangos Galerija".