2010 m. rugsėjo 21 d., antradienis

Armani Jeans - The Tip

Rudens-žiemos sezonas baigia įgauti pagreitį ir dauguma gamintojų jau spėjo įvairiomis reklamos formomis, kuriose dominuoja naujo sezono gaminiai, paliesti pirkėjų akis ar net (sėkmes atveju) pinigines.

Italų mados gigantai Armani Jeans taip pat nesnaudžia, bet jų naujausios reklaminės kampanijos su šarmingaja aktore Megan Fox tikslai, matyt, kur kas subtilesni, nes nuo tokių vaizdų ne tik akys ir piniginės atsiveria, bet ir kitos kūno dalys sukruta...

Life Cycles filmo anonsas

Stance Films kartu su Shimano, Scott Bicycles ir Pinkbike.com pristato filmą apie dviračius. Ne dviračių filmą, o filmą apie dviračius ir jų gyvenimo istorijas, kurios prasideda gamyklose ir vėliau tęsiasi miestų gatvėse ar pavojais alsuojančioje laukinėje gamtoje.

Daugiau informacijos apie filmą oficialiame Life Cycle puslapyje, kuriame taip pat pateikiami kontaktai, kuriais reikėtų kreiptis dėl galimybės filmą parodyti savo miesto kino teatre.

Vaizdas ir garsas: OK Go - White Knuckles

Rytas šiek tiek prikimęs, bet veža savijauta ir energija, kurią pajunti nustojęs vartoti alkoholį. Gera ir tiek.

O čia - naujasis britų muzikantų OK Go dainos White Knuckles vaizdo klipas, kuris tiek garsu, tiek puikia režisūra taikliai papildo mano rytinę nuotaiką.

Dainos ieškokite paskutiniame grupės albume pavadinimu Of The Blue Colour Of The Sky.

Linkėjimai!

Storas

Apsileidau visai kaip koks storas ir dulkėmis nusėdo varnų sparnai. Gėda.

Atsiprašau. O atsiprašymo vardan ką tik į nuotaikos rėmus pataikęs The Congos kūrinys Chain Gang.