2010 m. sausio 25 d., pirmadienis

Remember Fashion


Graikija daugumai asocijuojasi su saulėtais kurortais bei kaip musėmis turistais aplipusiu Akropoliu. Sutinku, kurortai tikrai gražūs ir paplūdymių gultai nugaros nebraižo, o ir Graikijos didybę menantys bei barzdotų dievų paslaptis saugantys architektūros monumentai patvirtina tai, ką apie Graikiją kadaise skaitėm mokykliniuose istorijos vadovėliuose.

Šalis gaži ir turtinga. Turtinga ne standartizavimu dvelkiančiais eurais, o savo istorija ir daugiamilijoninėje tautoje užgimstančia kultūrine įvairove.

Lankiausi Atėnuose praėjusį rudenį, kvėpavau visu tuo, ką aukščiau paminėjau, vaikštinėjau gatvelėmis ir žvalgiausi į šalis vengdamas akių kontakto su gatvėse zujančiais prekeiviais. Ėjau be tikslo ir turbūt tik dėl šios priežasties netikėtai atsitrenkiau į avangardo, punk ir Londono septyniasdešimtaisiais trenkiančios parduotuvėlės pavadinimu Remember duris.

Užėjau. Užėjau ir pasijutau lyg Londone, kuriame dar nesu buvęs: daugybė vintage, punk, rock ir disko stiliaus rūbų bei aksesuarų, auskaruotas, bet ypatingai draugiškas pardavėjas ir stora svečių knyga, kurioje nuo 1978 m. spėjo įsiamžinti krūva menininkų, pasaulinio garso rock bei pop scenos atstovų. Būsit Atėnuose - būtinai apsilankykit.











Parduotuvėlės adresą ir daugiau informacijos apie ją rasite Remember Fashion puslapyje.

Zound Industries ausinės


Stilingi rūbai, stilingi batai, stilinga kuprinė, stilingas ausinukas, stilinga muzika ir stilingos ausinės iš kurių ji pasiekia į stilių nukreiptas jūsų ausis. Zound Industries - komapnija kurianti išskirtinio dizaino ausines ir savo produkcija bandanti diktuoti jų madą.














Būk kvailas su DIESEL


Žiemos išpardavimas nenumaldomai artėja prie finišo tiesiosios ir vis daugiau gamintojų, nelaukdami kol naujos prekės pasieks parduotuves, skuba  pristatyti savo naujas kolekcijas. Vieni jas tyliai patalpina savo internetinėse svetainėse ir naiviai laukia kol kas nors juos atras ar prisimins, kiti to paties interneto pagalba išplatina skaitmeninius katalogus, o dar kiti, tokie kaip DIESEL, kuria kolekcijas lydinčias istorijas ir ragina būti kvailais.

Būk kvailas (BE STUPID) - toks šūkis lydi 2010 m. pavasario-vasaros DIESEL kolekciją. Šūkis drąsus ir tikrai gerai apgalvotas, bet nesiimsiu, analizuoti reklaminės kampanijos, nes noriu, kad gaminiai kalbėtų patys už save.

Moterų kolekcija:















Vyrų kolekcija:
















Panašu, kad pastarųjų metų tendencijos kartojasi ir vyriška rūbų kolekcija sprendimais bei savo įvairumu vėl lenkia per daug MOTERIŠKĄ moterų rūbų liniją.

P.S.: BE STUPID katalogą galite parsisiųsti čia.