2010 m. balandžio 21 d., trečiadienis

Mr. Oizo ir Gaspard Auge filmo "Rubber" traileris

Unikalaus skambesio laužytų ritmų elektroninę muziką kuriantis Mr. Oizo ir prancūzų dueto Justice narys Gaspard Auge susivienijo tam, kad į pasaulį atvestų filmą pavadinimu "Rubber". Filmą režisavo Quentin Dupieux, o muziką jam kūrė patys autoriai.

Le Coq Sportif 2010 m. pavasario-vasaros kolekcija

Senokai jau ką begirdėjau ir rašiau apie kuklų, klasiką ir santūrumą garbinantį prancūzų sporto ir laisvalaikio prekių gamintoją Le Coq Sportif. Tylos laikas baigėsi ir atėjo laikas kalbėti, žiūrėti ir diskutuoti, nes po ranka turiu Le Coq Sportif 2010 m. pavasario-vasaros sezono laisvalaikio kolekciją. Štai.

Le Coq Sportif prekėmis prekiaujama čia.


Rinkinukas žaliųjų krapų mėgėjams


Wow! San Francisko gatvės kultūros propaguotojai True Clothes prieš porą dienų mestelėjo dėmesio vertą rinkinuką kodiniu pavadinimu "4/20 True Pack".

Kam jis skirtas? O gi žaliųjų krapų kultūros puoselėtojams, mėgstantiems trupinti, sukti ir pūsti. Į rinkinį įeina: grinderis, jo valymui skirtas šepetėlis, peiliukas blunto atskyrimui, net trys poros marškinėlių su skirtingais printais ir Dj Boogie Brown "Fly The Friendly Skys" mixtape'as. Turbo!

Rinkinį galite įsigyti čia.








GoodWood mediniai papuošalai


Visas pasaulis eina iš proto dėl nevaldomo miškų kirtimo ir plintančios dirvožemio erozijos, vieni su šypsena trina rankas matydami mediena prikrautus traukinių sąstatus, o kiti verkia, kad neturi jėgų jų sustabdyti.

Tokia jau ta tikrovė, bet šalia visagalio blogio ir paliegusio gėrio yra dar ir Niujorke (JAV) įsikūręs papuošalų gamintojas GoodWood, kuris kuria ir gamina šiuolaikinio dizaino medinius papuošalus.

Daugiau netradicinės formos papuošalų ieškokite GoodWood svetainėje. Ten pat juos galėsite ir įsigyti.