2010 m. birželio 2 d., trečiadienis

Vilnius, vasara, planai ir atradimai

 


Praėjusią savaitę grįžau iš Londono ir visą šį laiką su didžiausiu malonumu grožiuosi pasiilgto Vilniaus vaizdais. Gyvas Vilnius ir dauguma centro bei senamiesčio arterijose pulsuojančių žmonių yra pakankamai atsipalaidavę ir akivaizdžiai pozityviai nusiteikę. Džiaugiuosi.

O oras! Oras tiesiog nuostabus ir dabartiniai lauko termometro parodymai bei pakenčiamas oro sąlygų stabilumas užtikrintai spardo Didžiojoje Britanijoje vyraujančio jūrinio klimato sėdynę. Esu įsitikinęs, kad turėsim tikrai aktyvią bei šiltą vasarą ir bent jau aš užsibrėžiau tikslą sudalyvauti daugumoje Lietuvoje vykstančių festivalių!

Žinau, kad bus smagu, nes atviro oro renginiai man siejasi su besąlygiškai gera nuotaika bei maloniais atradimais. Ir jei jau prakalbom apie malonumus, tai štai jūsų dėmesiui naujiena, kurią šį pirmadienį Minimal Mondays renginio metu aptikau Vasaros Terasoje.

Gėrimas vadinasi Club-Mate ir tai yra lengvai gazuota natūralios sudėties šalta arbata iš maloniai tonizuojančių Matė arbatžolių. Skonis šiek tiek kartokas ir visiškai neprimena tradicinių energetinių gėrimų pasižyminčių intensyviu kofeino skoniu. Gėriau ją maišydamas su burbonu, ledu ir griežinėliu laimo - am niam niam!

Tai va, tokie planai ir įspūdžiai iš vasarojančio Vilniaus. Susitiksim Sūpynėse!