2010 m. rugsėjo 29 d., trečiadienis

Šviesa

Ruduo. Dienos trumpėja, vakarai ilgėja, norai ir veiksmai nevalingai paklūsta naujo sezono režimui. Neslėpsiu - nemėgstu rudens. Nemėgstu, nes dėl kasmet pasikartojančio gamtos noro kuo greičiau pereiti į pliurzos stadiją mes taip ir nespėjam pasidžiaugti nuostabiu rudens koloritu. O spalvų norisi. Ir šviesos taip pat.

Industrinio dizaino guru iš Pietų Korėjos Yeongwoo Kim ir mūsiškis Denis Kuchta taip pat ilgisi su rudens mėnesiais besitraukiančios šviesos ir aš nuoširdžiai žaviuosi jų žvilgsniu į šiuolaikinio šviestuvo dabartį.

Yeongwoo Kim






Denis Kuchta


Jamiroquai grįžta

Gera žinia visiems kokybiškos pop muzikos gerbėjams - instrumentinio funko dievas Jamiroquai grįžta į didžiąją sceną ir grįždamas kišenėje parsineša naują albumą pavadinimu "Rock Dust Star Light".

Naujasis albumas oficialiai bus pristatytas tik šių metų lapkričio 1 d., bet su laiku besivaržančiame internete jau kabo du dainų Blue Skies ir White Knuckle Ride vaizdo klipai. Vaizdai komentarų, manau, neverti, o skambesys nepakitęs nuo pomokyklinių MTV klipų peržiūrų. Bet gal už tai mes jį ir mylim?