2010 m. vasario 8 d., pirmadienis

CARHARTT 2010 m. pavasario kolekcija

 
Savo istorijos knygą CARHARTT pradėjo Detroite (JAV) ir pirmieji jos įrašai byloja, kad tais laikai gamintojo dėmesys buvo sutelktas į aktyvų darbininkų klasės astovą, kurio gyvenimo būdas iš dėvimų rūbų reikalavo patogumo, kokybės bei patvarumo. 

Praėjo 120 metų, per tą laiką CARHARTT įsitvirtino Senajame žemyne ir iš darbinių rūbų gamintojo patapo svarbiu gatvės kultūros atstovų, užrištomis akimis atpažįstančių betono skonį, atributu.

Betono skonis tikriausiai vienodai pilkas, o nauja CARHARTT vyriška kolekcija kiekvienam vis kitokia. 

Kokia ji tau?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





SKUNKFUNK pavasario-vasaros kolekcija (papildymas Nr. 2)

Tęsiu prieš savaitę pradėtą Skunkfunk naujos kolekcijos pristatymą ir siūlau įvertinti dar keturis šviežius 2010 m. pavasario-vasaros sezono modelius.

 
 
 
 

CLAE pavasario kolekcija

Per dvi paras iš nokstančio pavasario persikėliau į gilią žiemą. Sėdžiu dabar prie apšerkšnijusio kompiuterio ekrano ir jaučiuosi šiek tiek kvailai rašydamas apie pavasarį, kurio žalią pėdsaką paliekančių pėdų net nuo televizijos bokšto viršūnės nesimato.

Tikrai šalta ir apima jausmas, lyg būčiau atvykęs į Sibirą, bet plėšrūniška baltos varnos siela man liepia nusiimti kumštines pirštines, nusiauti veltinius ir tęsti pavasario šauklio misiją.

Paklūstu vidiniam balsui ir skubu prie viryklės. Sustingusiom rankom atidarau orkaitės dureles ir ant apsnigto lauko terasos stalo dedu ką tik iškeptą JAV vyriškos avalynės gamintojo CLAE pavasario kolekciją. Skanaus!

MILES
 
 
 
 
BLAKEY

 
LANGSTON

 
GARVEY

 
 
 
PARKER
 
 
 
 
RUSSEL
 
 
 
 
COSTEAU

 
 
 
DIEGO

 
 
 
ROMARE HI

 
 
WHITMAN

 
 
 
 
ROLLINS

 
 
 
 
MCQUEEN

 
 
 
 
ROMARE LOW

 
 
 
 
KENNEDY

 
 
 
THOMPSON

 
 
 
 
KHAN

 
 
 
ELLINGTON

 
BRUCE

 
ZISSOU