2010 m. rugsėjo 23 d., ketvirtadienis

Adidas Originals ir Jeremy Scott eksperimentai

Vos prieš keletą dienų po gan ilgai trukusios tylos grįžau į skaitmeninį eterį. Grįžau su ryžtu sugrąžinti Baltų Varnų lizdui gyvybę ir prisiminti tai, nuo ko viskas prasidėjo.

O prasidėjo viskas nuo naujausių ir įdomiausių rūbų, batų bei aksesuarų, kuriuos kruopščiai rinkau ir stengiausi kuo greičiau parodyti jums. Niekada nesistengiau būti šališkas ar taikytis su skaitytojo skonio, visada rašiau apie tai, ką pats dėviu ir apie ką slapta svajoju. Visi, tikrai visi mano prieš tai parašyti pranešimai buvo su pliuso ženklo ir štai netikėtai išaušo ta diena, kai aš dedu riebų minusą tvariniui, kurį sulipdė Adidas Originals ir Jeremy Scott tandemas.

Visą šį grožį laimingieji išvys 2011 m. pavasario-vasaros Adidas Originals kolekcijoje.








Origami iš vieno dolerio kupiūros

Pirmasis dienos radinys nevalingai patraukė link mažų daiktų ir šio potraukio vedamas užlipau ant nuostabios origami lankstinių kolekcijos, kurią nežinomi autoriai išlankstė iš legendinio vieno dolerio banknoto.



















Via

Miniatiūrų pasaulis

Idėja kurti ir atvaizduoti realistišką miniatiūrų pasaulį yra sena kaip mano pradinė mokykla, bet prisipažinsiu, kad kaskart atradęs naujų mini pasaulio vaizdų čiumpu juos ir kaip mat suvalgau. Be duonos.

Šiandien progą pasisotinti man suteikė menininkai Akiko Lda ir Pierre Javelle. Skanaus ir tau!