2010 m. balandžio 10 d., šeštadienis

Įžanga į HUF 2010 m. rudens-žiemos avalynės kolekciją

















Labas rytas man ir jums visiems tiesiai iš San Francisko (JAV). Saulė jau aukštai, tad laikas keltis ir visai netrukus, po gerų trijų mėnesiu ateis kitas laikas - laikas rūpintis rudens-žiemos sezonui skirta avalyne. Dar negreitai tai įvyks, bet būkit tikri, tikrai įvyks.

JAV skateboardingo brandas HUF tikriausiai niekada nemiega ir žiemos pradeda laukti vos tik sniegui nutirpus. Na, čia jų reikalas, bet tai, ką jie šiandien pristato yra mano reikalas ir aš jaučiuosi įpareigotas paversti tai jūsų reikalu.

HUF 1 Hightop - tai vienas iš būsimos gamintojo rudens-žiemos avalynės kolekcijos modelių, kurį apžiūrėti ir įvertinti galime jau šiandien. Iš pirmo žvilgsnio jis atrodo labai panašus į Nike Dunk High modelį, bet įsižiūrėjus įdėmiau galima atrasti tik HUF avalynei būdingų detalių. Dizainas svarbu, bet dar svarbiau yra, kad tai - riedlentininkai-riedlentininkams principu kurtas modelis, todėl galima drąsiai tikėtis nemažai techninių sprendimų, garantuojančių patogumą ir pačio skateboarding sporto evoliuciją.