2010 m. sausio 28 d., ketvirtadienis

NeoCube - stilingas žaisliukas mąstančioms būtybėms


Vakar kapstydamasis internete aptikau idomų ir tikrai stilingą žaislą pavadinimu NeoCube. NeoCube - tai įmagnetintų rutuliukų rinkinys, iš kurio, vaizduotes ir aišku matematikos žinių pagalba, galima lipdyti įvairias tūrines figūras.

Šiuo intelektualiu žaislu Lietuvoje prekiauja NeoCube ir vieno komplekto (216 rutuliukų) kaina yra tik 70 lietuviškų pinigų.

Prezentacinis NeoCube video klipukas:

Timex 80 laikrodžių kolekcija


Italijoje įsikūręs laikrodžių gamintojas pavadinimu Timex 80 pristato savo 2010 m. pavasario-vasaros laikrodžių kolekciją, kurią sudaro žaismingi Candy, Nerd, Planet ir Rainbow modeliai.

NERD


PLANET



RAINBOW



Married To The Mob pavasario kolekcija























Moterys moterims. Tokia filosofija vadovaujasi 2004 m. Νiujorke (JAV) suburta ir Married To the Mob ženklu pažymėta moteriškus streetwear rūbus kurianti komanda.

Šiandien jūsų dėmesiui pristatau minėto gamintojo 2010 m. pavasario kolekciją, kurioje skambant retro muzikai persipina jaunatviškas seksualumas ir laisvai plasdanti moteriška elegancija.

















KR3W 2010 m. pavasario avalynės kolekcija


JAV extreme sportui skirtos avalynės bei rūbų gamintojas KR3W prašo skirti dėmesio mažytei įžangai į būsimą 2010 m. pavasario avalynės kolekciją. Pristatomi keturi nauji, klasika ir elegancija kvepiantys batelių modeliai.

FRANKLIN


JACKSON


GRANT


GRANT LOW



Nike Tiger Classic Cortez




Naujųjų metų slenkstį peržengėme beveik prieš mėnesį, bet Nike Sportswear departamentas su atėjusiais visus pasveikino tik prieš porą dienų. Ir tam yra priežastis, nes sausio 26 d. kartu su saulės užtemimu prasideda Naujieji metai pagal kinų kalendorių.

Proga švesti ir dovanoti dovanas tikrai yra, nes beveik kas šeštas pasaulio žmogus yra kinas ir dovanos, turint omenyje tai, kad Kinijai pranašaujama šviesi ir sėkminga ateitis, turėtų būti išskirtinės. Nike Sportswear suvokia tai, tad pasistengė iš širdies ir Naujųjų Tigro metų išvakarėse pranešė apie vasario 10-13 d. rinkoje pasirodysiančius ir Kinų Naujujų metų batelių seriją papildysiančius NIKE TIGER CLASSIC CORTEZ batelius.

Nike Cortez - tai pirmieji Nike bėgimo bateliai sportininkų, o vėliau ir paprastų dvikojų mąstančių būtybių pamėgti dėl ypatingo patogumo ir mažo svorio. TIGER CLASSIC CORTEZ modelis taps devintuoju margaspalvės CORTEZ šeimos nariu, įkūnijančiu savyje kinų kultūros garbinamą baltojo tigro jėgą ir reputaciją.

Batelių dizaino detalės:
  • Balto nailono batviršis su subtiliais aukso spalvos tigro kailio raštais
  • Kinų trigramomis, reiškiančiomis Tigrą ir Taiką, papuošti batelių liežuviai
  • Dešinysis batelio aulas apvestas raudona juostele, simbolizuojančia raudoną virvelę, kurią nešiodava žmonės gimę Tigro metais. Raudona virvelė kinų kultūroje reiškia sėkmės meldimą
  • Dalis batelių paviršiaus padengta arklių šerių pluoštu, suteikiančiu avalynei gyvybės




Išskirtinio dizaino batų dėžė. Jų bus pagaminta tik 200 vienetų.