2011 m. vasario 21 d., pirmadienis

Djscene geriausi 2011


Muzika bei vakarėlių kultūra besidominčius žmones jungiantis portalas Djscene.lt vasario 25 d. vėl lipa ant pakylos su tikslu paskelbti ir apdovanoti geriausius Lietuvos metų didžėjus. Šiais metais, taip pat kaip ir pernai, geriausius, nurodydami savo Top 10, rinko patys grojikai, o tai ir vėl sukėlė begales įvairiausių reakcijų. Atsakydami į jas organizatoriai interneto erdvėje išplatino kelis taiklia ironija persmelktus video anonsus, kurie puikiai pristato būsimą renginį ir išsako iniciatorių pasiryžimą ir toliau laikytis taikomos geriausių rinkimų metodikos.




Daugiau apie renginį skaitykite Djscene.lt pranešime.

Geras kinas: Secretary (2002)


Puikų savaitgalį apturėjau, nes visą jį griežtai paskyriau poilsiui. O koks gi poilsis be gero kino? Buvo jo ir net ne vienas, bet šį kartą trumpai apie tą, kuris poilsio ištroškusias akis nudžiugino labiausiai.

Secretary - tai dramatišką dvidešimtmetės gyvenimą ir liguistą jos potraukį savęs žalojimui vaizduojanti istorija. Mergina ką tik baigusi studijas grįžta į savo gimtąjį miestą ir vedama ryžto tapti suaugusia teisininko biure įsidarbina sekretore. Štai čia ir prasideda filmo intriga, nes darbiniai dviejų herojų santykiai greitai perauga į nuolankumu, provokacijomis, tironiškumu ir bausmėmis paremtą meilės užuomazgą.

Filmo režisierius Steven Shainberg, o pagrindinius vaidmenis atliko aktoriai James Spader ir Maggie Gyllenhaal.

Rekomendacija: filmas dviems.

Skanaus!