2011 m. vasario 2 d., trečiadienis

Ryto mankšta


Esu vienas iš nedaugelio žmonių, kurie ryte negeria kavos. Negeriu jos ir dieną, nes mano organizmui paprasčiausiai nereikia su kava gaunamo kofeino ir jei aplinkybių verčiamas per metus išgeriu kokį puodelį, tai kaip mat pajuntu, kad kūnas ir smegenys nebežino kaip čia toliau elgtis.

Kava akivaizdžiai man netinka, bet štai muzika ryte atstoja ne tik rytinę kavą, bet ir mankštą balkone. O jei sėkmės atveju muziką lydi vaizdai - tuomet dvigubai geriau, nes žiūrėdamas vaizdo klipą gali net tik mėgautis muzika, bet ir galutinai bei tinkamai sufokusuoti per naktį išsiderinusius regėjimo organus.

Iš vaizdo viršuje tikriausiai jau supratot, kad šįryt mankštinausi su jaunojo future jazz ar gal net labiau eksperimentinės elektroninės muzikos atstovo James Blake muzika, o konkrečiai su naujausiu jo vaizdo klipu dainai "The Wilhelm Scream". Ramus ir emociškai ūkanotas darbas, bet šiam rytui labai tiko.

Beje, nepamirškite, kad šių metų vasario 7 d. bus išleistas debiutinis James Blake albumas ir aišku  būtinai užmeskit akį į albumo vėliavnešiu tapusią dainą "Limit To Your Love".

Skanaus!