2010 m. balandžio 27 d., antradienis

Dienos vaizdas: Kate Anderson "Probably"

Le Coq Sportif Provencale


Vos prieš savaitę pristačiau prancūzų gamintojo Le Coq Sportif 2010 m. pavasario-vasaros kolekciją, o jau šiandien sūlau akimis pavartyti jos papildymu tapusius Le Coq Sportif Provencale batelius.

Balta, juoda ir daungaus mėlyna, drobė, versta oda, guma ir kaučiukas. Bateliais prekiaujama gamintojo internetinėje parduotuvėje.


Burberry April Showers kolekcija

Britiškos mados puoselėtojai Burberry atiduoda pagarbą dažnai Jungtinę Karalystę aplankančiam lietui ir pristato visiškai naują kolekciją pavadinimu "April Showers".

Naujosios kolekcijos gaminiais numatytose Burberry parduotuvėse ir internete prekiaujama nuo balandžio 22 d. Patinka - ieškokit.

Space Invaders kaklaraištis


Moterys ir vyrai, prabangios kalėdinės eglutės ir santūrios eglės šakos.

Besotei kalėdinei eglutei žaislų pilnos parduotuvės, o ant kuklios šakos, deja, telpa vos keli iš, tikriausiai, penkių ar šešių galimų šventinių atributų. Nežinau, blogai tai ar ne, bet juk visada norisi kuo daugiau.

Kaklaraištis - antras (po diržo) pagal svarbą vyro aksesuaras, aiškiai pabrėžiantis vyriškumą ir discipliną. Dėvėti jį pradedame mokyklose ir aplankę visas svarbiausias gyvenimo datas bei aplaistę visais įmanomais spiritiniais gėrimais ir, aišku, neišmokę jo užsirišti prigulame kartu pailsėti.

Šilkinis Space Invaders kaklaraištis - ir į išleistuves ir į vestuves. Kaina 29,90 EUR, o įsigyti galima Since 1337 internetinėje parduotuvėje.




Geras kinas: Disgrace (2008)

Intelektualus ir neįprastai gyvenimiškas filmas, kuriame persipina inteligencija, protas, jausmai, savęs ir savo poelgių bei situacijos suvokimas. Rekomenduoju.

Režisierius Steve Jacobs, vaidina John Malkovich, Natalie Becker. Daugiau apie filmą skaitykite Imdb.com