2010 m. gegužės 4 d., antradienis

Nuo idėjos iki gaminio

Trumpas video apie tai, kaip menininkas Evan Hecox kuria vizualus Incase gaminiams.

Zimtstern 2010 m. pavasario-vasaros moterų kolekcija


Antradienis. O vos prieš kelias valandas buvau tikras, kad šiandienos mano misija yra dorai atlikti visus pirmadieninius darbus ir tvarkingai pradėti naują savaitę. Jo..

Susijaukė viskas, tad leidžiu sau savaitę pradėti nuo rytojaus ir šiandien veikiu beveik nieko. Štai klaidžiojau po internetą ir aptikau 1995 m. Šveicarijoje įkurto aktyvaus laisvalaikio bei extreme rūbų ir aksesuarų gamintoją pavadinimu Zimtstern. Pavarčiau jų internetinės parduotuvės katalogą ir šių metų pavasario-vasaros kolekcija pasirodė tikrai verta dėmesio. Siūlau ir jums užmesti antradienio vakarui nusiteikusią akį į įdomesnius gamintojo moteriškos linijos gaminius.









Spring Court B2 bateliai


Prancūzų laisvalaikio avalynės gamintojas Spring Court pristato dviejų spalvų specialią B2 batelių modelio laidą skirtą internetinei parduotuvei Opening Ceremony.

Tai drobiniai vidutinio aulo aukščio bateliai su blunkančios juodos ir žydros spalvos efektu dažytais batviršiais. Batelių kaina yra tik 99 JAV doleriai ir įsigyti juos galima internetu Opening Ceremony parduotuvėje.

Spring Court 2010 m. pavasario-vasaros avalynės kolekcijos katalogą galite parsisiųsti čia.






Dienos vaizdas: Ian Emma Bonhote ir Fernando Del Reginato "In The Blackout"

Trumpa prabangios moteriškos suknelės ir vyriško darbinio kombinezono meilės istorija užsimezgusi automobilių stovėjimo aikštelėje.

Autoriai: Ian Emma Bonhote ir Fernando Del Reginato
Muzika: Soundtree