2010 m. vasario 4 d., ketvirtadienis

LEGO piniginės

 
Kurdami savitą stilių dažnai atsisakome patogumo ir perkame daiktus vien tam, kad galėtume ramiai užmigti. Įsigiję savo mažytes svajones nusiraminame, bet po kelių dienų užplūsta mintys, kad gal visgi per anksti kiaulė taupyklė pavirto į  molinių šukių krūvą.

Pristatau ne itin patogias, bet tikrai stilingas ir vaikystės žaidimus primenančias LEGO pinigines, apie kurių egzistavimą sužinojau iš kolegos Lauryno.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lego piniginėmis prekiauja ColorByNumbers.

Vans Vault Surf Shaka serija

 
Ir vėl VANS. Bet šį kartą ne skateboardingas, bet mums, lietuviams, kur kas egzotiškesnė sporto šaka - banglenčių sportas.

Lietuvoje su šia sporto šaka beveik nesusiduriam, nes mūsų ežero spalvos Baltijos jūros vandenys neturi tokių riestų raumenų, ant kurių galėtų vėžintis nutrūktgalviai banglentininkai. Liūdna, bet tikrai neverksim.

Pristatau VANS VAULT SURF SHAKA batelių seriją, kuria gamintojas atiduoda duoklę spalvingai banglentininkų bendruomenei. Pakuotę sudaro suvarstomi VANS ERA ir įsispiriami VANS SLIP-ONS.

VANS ERA

 
VANS SLIP-ONS


Naujieji Vans Rata Vulc

Skateboarding ir laisvalaikio avalynės gamintojas VANS pristato du naujojo VANS RATA VULC modelio spalvinius variantus. VANS RATA VULC - tai modifikuotas VANS RATA modelis vulkanizuotu padu ir kanapių pluošto batviršiu.