2010 m. sausio 23 d., šeštadienis

Nike Snowboarding Zoom Force 1 (mėnulio batai)


Lietuva bei didžioji dalis Europos vis dar skęsta puriose sniego pusnyse. Vieniems tai kelia baimę ir atneša bereikalingų rūpesčių, o kitiems šios gamtos išdaigos gimdo norą ropštis į kalnus ir pasikinkius snieglentę skrieti stačia galva žemyn.

Snieglenčių sportas yra ekstremali ir gan specifinė sporto šaka, bet neatsižvelgiant į tai ji yra viena iš sparčiausiai populiarėjančių sporto šakų pasaulyje. Kasmet vis daugiau ir daugiau įvairaus amžiaus žmonių ryžtasi išbandyti snowboardavimo teikiamus malonumus ir natūralu, kad lygiagrečiai su snieglentininkų skaičiaus augimu daugėja ir gamintojų bei plečiasi šiai sporto šakai skirtų prekių pasiūla.

Besidomintys turbūt gerai žino tokius gigantus kaip Burton, Rossignol, K2 ar Capita, bet tikiu, kad mažai kas girdėjo apie Nike kuriamus snowboardavimo batus. Taigi, pristatau naujuosius dviliežuvius vardinius Danny Kass Nike Snowboarding Zoom Force 1 batus su Nike patentuota ZOOM AIR technologija. Šie batai, dėl pristatymo kampanijai sukurtos istorijos, kurios tikslas išsiųsti Danny Kass į mėnulį, dar vadinami "Mėnulio batais". Kaip Danny sekasi vykdyti misiją galite sekti Nike Snowboarding mini puslapyje.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą