2010 m. spalio 18 d., pirmadienis

Let it snow

Iš pat ankstyvo ryto teko pėsčiomis pereiti visą Vilniaus senamiestį ir turėjau progą dar kartą pasidžiaugti puikiu oru bei margaspalviu rudens kilimu, kuris išklojo miesto skverus ir alėjas. Ėjau ir galvojau, kad smagu būtų, jei toks ruduo imtų ir pereitų į pakenčiamai šaltą ir sniegu gausią žiemą, kuri ateidama savo apšalusiose rankose atneštų didelę puokštę malonių pramogų.

Viena iš pramogų, kurią dėl asmeninių simpatijų bei ypatingai spartaus plitimo tempo būtinai norėčiau paminėti yra snieglenčių sportas, kuris per pastaruosius metus tapo vienu sparčiausiai Lietuvoje populiarėjančių žiemos užsiėmimų. Kalbant apie snieglentes svarbu paminėti ir tai, kad remiantis sinoptikų bei žiemos sporto entuziastų pranašystėmis, ateinanti žiema snieglenčių sporto kultivavimui bus ypač palanki, nes prasidės jau lapkričio mėnesį, bus šalta ir dosni sniegu. Tebūnie. O jei prognozės ir neišsipildys, tai visi snieglentininkai turės unikalią galimybę rinktis Druskininkų uždaroje slidinėjimo trasoje, kuri pirmuosius lankytojus pakvies būtent šią žiemą.

Druskininkų uždara slidinėjimo trasa, kurios bendras plotas yra beveik 8 hektarai, įsikurs šalia Druskininkų esančiame Mizarų kaime. Vienu metu arena galės aptarnauti apie 1000 lankytojų, kuriems bus pasiūlyta rinktis tarp slidinėjimo, snieglenčių parko, čiuožyklos ar kavinių siūlomų pramogų.
Pagrindine snieglentininkų zona arenoje rūpinsis patyrusi skaters.lt komanda, kuri projektavo visas parko figūras bei kontroliavo jų gamybos procesus, o inventoriaus nuomos punktų efektyviu darbu, mano žiniomis, rūpinsis X-PPRO. Skelbiama, kad suaugusiems dvi valandos praleistos arenoje kainuos 29 lt, trys valandos - 35 lt, keturios valandos - 38 lt, o visa diena - tik 48 lt.

Visai neblogai?



Snieglenčių parko figūros















1 komentaras: